Deelnemers

Wat fantastisch dat er zoveel mooie producten samen komen met hun bereiders tijdens Proef de Polder.

Stel j eigen lekkerste high tea samen met zoet of hartig bij Cateraar Two Friends

Of kies je liever voor een kinderpannenkoek met boerenkaas of juist met kaneel en appel? Meld je dan bij de foodtruck van Pannenkoeken bij je thuis.

De kok van Hoeve Linquenda staat voor je klaar om een geurende en sappige en verse hamburger te bakken.

Hou je meer van vis? Jan de Waard van de waard visserij en zijn vrouw roken ter plekke de paling voor je in de rookton of bieden je een broodje verse rivierkreeft aan.

Eric & Sybrich zijn de enthousiaste barkeepers die dag met sappen, bubbels, wijn en biertjes uit de polder. Of liever een ├ęchte verse goede koffie? Dat kan ook!

Chris Cuisine maakt de lekkerste broodjes pulled pork van de hele regio. Om je vingers bij af te likken dus kom zeker even langs bij haar grill-stand.

Bakkerij Van der Eijk de ├ęchte polderbakker biedt heerlijk landbrood en ander polder lekkers om van te smullen.

Maak je bordje compleet met de lekkere en gezonde kaas van geitenboerderij Mooi Mekkerland of een ander lekker kaasgerechtje van geit of koe.

Er is gelukkig ook steeds meer aandacht voor de bijen in de Krimpenerwaard. Imker Henk Verhey uit Bergambacht kan je er alles over vertellen. En natuurlijk kan je proeven van die heerlijke super gezonde en lekkere bloemenhoning uit de polder.

Kom genieten van streekproducten bij HET landelijk 'buitenevenement' #ProefdePolder voor jong en oud met workshops, live muziek en meer bij #MooiMekkerland in Stolwijk. Heb je nog niet genoeg geproefd? Dan kan je natuurlijk altijd bij de kraampjes nog iets voor thuis meenemen.