Deelnemers

Samen maken we er een mooi, gezellig en lekker feest van! Komen jullie ook?
Hieronder vind je de lijst van deelnemers aan het eerste Krimpenerwaardse Pop-Up Food Festival in willekeurige volgorde.


Proef de Krimpenerwaard kaasfondueKaasboerderij Hoogerwaard
Echte boeren kaasfondue in 6 verschillende smaken zoals naturel, mosterd, kerrie, champignon of peper. Geserveerd met paprika, tomaat, komkommer, bloemkoolroosjes en (stok)brood.
www.hoogerwaard.info


Pannenkoeken bij je thuisProef de Krimpenerwaard pannenkoeken
Wat is er nu nog lekkerder dan een verse pannenkoek die op de authentieke wijze wordt gebakken? Dat zijn pannenkoeken die met Krimpenerwaardse streekproducten zijn gebakken!

pannenkoekenbijjethuis.nl


cropped-the-fab.jpgThe Fab
Kom lekker proeven op het Food Festival van de Krimpenerwaard, The Fab zal je deze dag verrassen met heerlijk 100% plantaardige Food. Beter voor mens, milieu en de dieren.  Wil je een voorproefje kijk dan even op www.thefab.nl


Pieters RestaurantUithangbord
Het seizoen bepaalt primair welke, het liefst lokale, ingrediënten ik gebruik. Alleen producten op hun top kies ik voor mijn gerechten.

Pieter de Ronde, SVH-Meesterkok
www.pietersrestaurant.nl


Proef de Krimpenerwaard bergersflessenBergers
De wijnen zijn met veel securiteit gemaakt van de beste producten uit de natuur. Met liefde en aandacht zijn alle bewerkingen handmatig verricht. Deze wijnen zijn gemaakt van bloemen, vruchten, wortels en boomsappen uit de streek.
www.robertberger.nl


Two Friends CateringProef de Krimpenerwaard high tea
Two Friends Catering is ontstaan uit pure passie voor het bakken en koken van eerlijke gerechten. Kom proeven van de heerlijke high tea's in de tuinen bij het streekmuseum.
www.two-friends.nl/home


De Nieuwe PProef de Krimpenerwaard Frank StreeflandolderKeuken
Gasten noemen de regionale gerechten de specialiteit van het restaurant, maar voor Frank is het belangrijkste dat zijn gasten bijzondere smaken proeven. Hij wil elke dag kwaliteit leveren.
www.polderkeuken.nl


De Rode MusProef de Krimpenerwaard bessen
In de bessentuin groeien blauwe bessen, aalbessen en kruisbessen. De Rode Mus verzorgt heerlijk hartige en zoete bessengerechten tijdens het Food Festival. Maak kennis met deze super gezonde Krimpenerwaardse fruitsoorten.
www.derodemus.nl


Kook-Stoof-klein2Kook & Stoof
Een mooie combinatie van een kookwinkel en daarbij een kookstudio. Tijdens het Food Festival kun je met beide onderdelen kennismaken in de leuke kookworkshops en proeverijen.
kookenstoof.eu


StolkseweideProef de Krimpenerwaard ijsjes maken
Genieten van het buitenleven en van gezonde boerderijproducten. Durkje Uittenbogaard geeft een kinderworkshop boerenijsjes maken met melk van eigen koeien. (H)éérlijk, leuk en lekker!
www.facebook.com/farmcampsstolkseweide


Proef de Krimpenerwaard kaasplankjeKaasboerderij Vlist
Kaas hoort bij de Krimpenerwaard als een mes bij een vork. Genieten van een kaasplankje a sorti met een glaasje wijn erbij op een kleedje in het gras tijdens het food festival. www.kaasboerderijvlist.nl


Chris CuisineProef de Krimpenerwaard rivierkreef
Wie kent ze niet de rode rivierkreeften uit de Krimpenerwaard? Ontdek de smakelijke  gerechtjes van deze bijzondere streekproducten met liefde klaar gemaakt door Christel Prins.
ChrisCuisine.nl


Krimpenerwaard smoothiesWijnie's home en tuin smoothies
Vers geblenderde smoothies uit de Krimpenerwaard! Wie heeft daar nou geen zin in? Zalige smaken en super gezond.

Dus kom langs bij Wijnie's home en tuin smoothies.


Mooi MekkerlandProef de Krimpenerwaard Geitenkaas
De Cum Laude feta kaasblokjes van geitenboerderij Mooi Mekkerland mogen absoluut niet ontbreken bij 'Proef de Krimpenerwaard. Tina maakt voor ons een heerlijke gemengde salade.
www.mooimekkerland.nl


Proef de Krimpenerwaard IJs2't Klooster
Boerenijs uit de polder in verschillende verrassende smaken. Het belooft zomer te worden en wat is er dan lekkerder dan een ijsje uit de Krimpenerwaard? Nog een ijsje uit de Krimpenerwaard.
www.kaasboerderijklooster.nl